Loading...
Home/Reisarrangementen
Reisarrangementen 2017-06-04T15:51:59+00:00

Op vakantie of op reis naar Iran:
Mahnaz regelt het voor u

Op vakantie naar het mysterieuze, sprookjesachtige oude Perzië? Er gaat een wereld van schoonheid voor u open. Of u moet op zakenreis naar het moderne Iran en u wilt er graag verzekerd van zijn dat alle details goed geregeld zijn en dat u op tijd op de juiste bestemming zult aankomen?
Mahnaz is uw betrouwbare tussenpersoon en kan u volledig ontzorgen. Uw vakantie of zakenreis in Iran wordt zo een onvergetelijke ervaring.

Een stevige en betrouwbare brug tussen twee werelden

Heeft u vragen voor Mahnaz?

Mail Mahnaz

Of bel Mahnaz op 06 17911118

Waarom Mahnaz als u naar Iran wilt reizen?

  • Wij regelen alles voor u, precies zoals u dat wilt

  • Wij hebben oog voor de kleinste details

  • Groot netwerk van contacten

  • Gedegen kennis van het land (Natuur, kunstschatten, toeristische trekpleisters)

  • Grote groepsreizen mogelijk

Maak kennis met de onbaatzuchtige gastvrijheid van Iran

Het oude Perzië zal u verbazen met haar wonderlijke schoonheid. Als u een bazaar bezoekt of het oude stadsgedeelte van Teheran, waant u zich al snel zo’n 2500 jaar terug in de geschiedenis. Eeuwenoude kleurrijk betegelde paleizen en moskeeën fluisteren u hun waarachtige geheimen toe en ondanks het feit dat de oude Perzische cultuur zo anders is dan de Nederlandse zult u zich erg welkom voelen en overal gastvrij ontvangen worden.

Maar er is meer dan alleen de dromerige wereld van het oude Perzië. Ook het nieuwe en moderne Iran zal u zeker verbazen.

De overweldigende schoonheid van de natuur

De vruchtbare kustregio, met haar rijstvelden, thee- en tabakplantages en boomgaarden vol granaatappelbomen zijn een oase van rust. Maar ook het bergachtige binnenland, met uitgestrekte droge hoogvlakten en zand- en zoutwoestijnen zijn een waar spektakel voor het oog.

Mahnaz uw partner voor vakantie of reizen naar Iran

Wij helpen u graag verder. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij gaan graag voor u aan de slag. Voor al uw reizen en/of vakanties in Iran bent u bij ons van harte welkom.

Maak een afspraak