Mahnaz, uw betrouwbare partner voor al uw aangelegenheden met Iran.

Nog niet zo lang geleden werd Nederland bestempeld als het meest ondernemende land van Europa en dat ondernemen gebeurt vaak tot ver buiten de landsgrenzen. Daar hoort ook het moderne Iran zeker bij.

Het sprookjesachtige oude Perzië heeft u veel meer te bieden dan u misschien denkt. Hierbij is het een prettige bijkomstigheid dat Nederland in Iran bekend staat als een uiterst betrouwbare handelspartner, iets dat vele deuren opent en het leggen van relaties aanzienlijk vereenvoudigt.

Maar elke onderneming vraagt om een gedegen voorbereiding en daarbij is kennis van het land, de gewoonten en het leggen van de juiste contacten onontbeerlijk.
U staat er niet alleen voor want Mahnaz helpt u met uw internationale ambities.

 

Een stevige en betrouwbare brug tussen twee werelden

Heeft u vragen voor Mahnaz?

Mail Mahnaz

Of bel Mahnaz op 06 17911118

Waarom Mahnaz als zakenpartner voor Iran?

  • Werkzaam als onafhankelijke tussenpersoon

  • Indien gewenst volledige begeleiding mogelijk

  • Groot netwerk om uit te tappen

  • Kennis van de taal en de gewoonten

  • Vele jaren ervaring

  • Tolk

  • Vertalen van brochures en papieren

  • Reisarrangementen groepen/personen

Betrouwbaarheid

Vaak is het belangrijkste aspect bij het ondernemen, zaken doen, of het maken van reizen naar onbekende gebieden, het gevoel van betrouwbaarheid. Het is tenslotte niet niets om te investeren in een land waarvan de cultuur en de geschiedenis zo anders is dan de Nederlandse. Juist op dit punt wil Mahnaz u tegemoet komen en u begeleiden zodat uw project ook werkelijk brengt wat u er bij in gedachten heeft.

Wij beschikken over een groot netwerk van zakelijke contacten, zowel in Nederland als in Iran en zijn bekend met de verschillende gewoonten, de taal en beide culturen. Vooral na het opheffen van de sancties tegen Iran in 2016, is het zaken doen met Iran vele malen eenvoudiger geworden

De mogelijkheden om zaken te doen met Iran zullen alleen maar groter en groter worden, dus uw kansen ook. Westerse producten, van welke aard dan ook, zijn bijzonder populair en gewild in Iran.

MEER WETEN?

Bent u geïnteresseerd, gaat u binnenkort naar Iran of denkt u er over om zaken te doen in Iran en zoekt u een tussenpersoon die de wegen door en door kent? Neem dan contact op met Mahnaz. U bent bij ons van harte welkom.

Bij Mahnaz staat u er niet alleen voor.

Maak een afspraak