Mahnaz uw intermediair met Iran

Mahnaz heeft door de jaren heen een uitgebreid netwerk van zakelijke contacten opgebouwd, zowel in Nederland als in Iran en wil ondernemers uit beide landen graag samen brengen. De mogelijkheden van het zaken doen tussen beide landen zijn haast onbegrensd, maar omdat de cultuur en de achtergrond zo verschillend zijn is het belangrijk om een goede intermediair in de hand te nemen die bekend is met beide markten. Mahnaz zal voor u “vraag en aanbod” in iedere branche bij elkaar kunnen brengen als een onafhankelijke tussenpersoon.

Een stevige en betrouwbare brug tussen twee werelden

Heeft u vragen voor Mahnaz?

Mail Mahnaz

Of bel Mahnaz op 06 17911118

Waarom Mahnaz als intermediair?

  • Veel ervaring als intermediair bij succesvol afgesloten projecten

  • Kennis van beide culturen

  • Tolk en vertaler

  • Uitgebreid netwerk van contacten

  • Kennis van de Iranese markt

Goed om te weten

Zaken doen in Iran vereist vaak wat meer tijd dan u misschien gewend bent. Neem dus altijd uitgebreid de tijd. Persoonlijke contacten en beleefdheidsvormen zijn uiterst belangrijk met thee, lunches en/of diner.

Wij lichten u uitvoerig in over de geldende normen, waarden en gedragsregels, die van groot belang zijn voor een succesvolle onderneming in Iran. Het gaat hierbij vaak om relatief kleine dingen, die echter een groot verschil kunnen maken voor een vruchtbare zakenrelatie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan details zoals kleding, gebaren, relatiegeschenken en meer.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd of zoekt u een intermediair die handelend kan optreden bij het zaken doen met Iran? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij nemen uitgebreid de tijd voor uw project en bespreken met u de beste mogelijkheden.

Maak een afspraak