Nieuwe kansen voor Nederlandse bedrijven in Iran

Doordat Iran de afgesloten verdragen netjes heeft nageleefd, zijn de economische sancties die tegen het land waren opgelegd voor een groot deel opgeheven. Daar liggen dan ook nieuwe kansen voor Nederlandse bedrijven om zaken te doen in Iran. Onderzoek heeft uitgewezen dat ruim 60% van de bevolking van zo’n 80 miljoen inwoners, jonger is dan 35 jaar en dat deze groep erg open staat voor Westerse producten. Daarbij neemt Nederland een vooraanstaande plaats in, want Nederlandse producten worden in Iran doorgaans als uiterst betrouwbaar bestempeld.
Maar hoe ga je te werk? Wat zijn de valkuilen en wat is er nodig. Mahnaz wil u graag helpen bij het succesvol ondernemen met Iran en kent de weg als geen ander.

Een stevige en betrouwbare brug tussen twee werelden

Heeft u vragen voor Mahnaz?

Mail Mahnaz

Of bel Mahnaz op 06 17911118

Waarom Mahnaz als handelspartner?

  • Veel ervaring als intermediair bij succesvol afgesloten projecten

  • Gedegen kennis van beide culturen

  • Tolk en vertaler

  • Uitgebreid netwerk van contacten

  • Kennis van de Iranese markt

Hoe en wat?

Nederlandse bedrijven die zaken willen doen in Iran hebben vaak onbegrensde mogelijkheden, maar er moet vooralsnog nog wel gepionierd worden, want de wegen zijn nog niet allemaal netjes geëffend. Er is in het bijzonder veel vraag naar producten op het gebied van land- en tuinbouw, maar voor Nederlandse bedrijven valt er ook heel wat te doen op het gebied van kennis deling. Mahnaz kan hierbij fungeren als een belangrijke en betrouwbare schakel bij het effenen van de weg en het leggen van contacten.

Wilt u meer weten?

Bent u als Nederlands bedrijf geïnteresseerd om zaken te doen met Iran en zoekt u een betrouwbare handelspartner die de wegen door en door kent? U bent bij Mahnaz van harte welkom. Wij nemen uitgebreid de tijd voor uw project en bespreken met u de beste mogelijkheden.

Maak een afspraak