Mahnaz, uw betrouwbare partner voor al uw betrekkingen met Iran

Het moderne Iran, het oude Perzië, heeft u veel meer te bieden dan u op het eerste gezicht misschien zou denken. Zaken doen met Iranese bedrijven, reizen naar en uw vakantie doorbrengen in Iran? Het behoort tegenwoordig allemaal tot de mogelijkheden en moeilijk hoeft dat helemaal niet te zijn.

Mahnaz neemt u bij de hand als bona fide gids en leidt u op duidelijke en degelijke wijze door de mysterieuze, maar prachtige en rijke wereld van het oude Perzië. Wij helpen u bij het vinden van een betrouwbare handelspartner, regelen de contacten en nemen het leeuwendeel van de details voor onze rekening.

Gaat het u om een ontspannen vakantie? Wij kennen de beste plaatsen, regelen, indien gewenst, de accommodaties en kunnen er zelfs voor zorgen dat de taxi bij het vliegveld al voor u klaarstaat. U staat er niet alleen voor, want Mahnaz helpt u met uw internationale ambities.

Een stevige en betrouwbare brug tussen twee werelden

Heeft u vragen voor Mahnaz?

Mail Mahnaz

Of bel Mahnaz op 06 17911118

Uw vaste tussenpersoon

Tolk

Op reis naar Iran

Groot netwerk

Zaken doen zonder zorgen

Waarom Mahnaz als zakenpartner voor Iran?

  • Werkzaam als onafhankelijke tussenpersoon

  • Indien gewenst volledige begeleiding mogelijk

  • Groot netwerk om uit te tappen

  • Kennis van de taal en de gewoonten

  • Vele jaren ervaring

  • Tolk

  • Vertalen van brochures en papieren

  • Reisarrangementen groepen/personen

Betrouwbaarheid

Vaak is het belangrijkste aspect bij het ondernemen, zaken doen, of het maken van reizen naar onbekende gebieden, het gevoel van betrouwbaarheid. Het is tenslotte niet niets om te investeren in een land waarvan de cultuur en de geschiedenis zo anders is dan de Nederlandse. Juist op dit punt wil Mahnaz u tegemoet komen en u begeleiden zodat uw project ook werkelijk brengt wat u er bij in gedachten heeft.

Mahnaz wil graag een stevige brug slaan tussen de oude mysterieuze Perzische cultuur en de degelijke Nederlandse aanpak.

AGENTSCHAP

Nog niet zo lang geleden werd Nederland bestempeld als het meest ondernemende land van Europa en dat ondernemen gebeurt vaak…

Lees meer

REISARRANGEMENTEN

Op vakantie naar het mysterieuze, sprookjesachtige oude Perzië? Er gaat een wereld van schoonheid voor u open..

Lees meer

ZAKEN DOEN IN IRAN

 Zo moeilijk hoeft dat niet te zijn, vooral niet nadat de opgelegde sancties tegen Iran in 2016 verlicht zijn en de handelsbetrekkingen…

Lees meer
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

MEER WETEN?

Bent u geïnteresseerd, gaat u binnenkort naar Iran of denkt u er over om zaken te doen in Iran en zoekt u een tussenpersoon die de wegen door en door kent? Neem dan contact op met Mahnaz. U bent bij ons van harte welkom.

Bij Mahnaz staat u er niet alleen voor.

Maak een afspraak