Mahnaz: Perzische liefde met een Nederlands kloppend hart

Mahnaz werd geboren in Teheran, Iran, het land dat ze nog altijd liefkozend Perzië noemt, maar is nu reeds jarenlang actief in het Nederlandse bedrijfsleven en wil zich graag inzetten om een brug te slaan tussen haar geliefde moederland, Perzië, en haar nieuwe ‘vaderland’, het ondernemende Nederland. Twee culturen, met een verschillende achtergrond en een andere kijk op het leven, die toch heel veel van elkaar kunnen leren zodat het beste dat beide werelden te bieden hebben met elkaar verenigd kan worden.

Mahnaz combineert hierbij haar grote kennis van de Perzische cultuur, taal en gewoonten met de zakelijke nuchterheid van Nederland. En als het even kan, kookt ze graag een typisch Perzisch gerecht voor u, want niets verbroedert mensen tenslotte zo als een heerlijke maaltijd in een ongedwongen sfeer.

Een stevige en betrouwbare brug tussen twee werelden

Heeft u vragen voor Mahnaz?

Mail Mahnaz

Of bel Mahnaz op 06 17911118

Achtergrond

Na haar studie economie besloot Mahnaz om zelf te gaan ondernemen en is ze nu reeds jarenlang actief als tussenpersoon voor zakelijke aangelegenheden met betrekking tot Nederland en Iran, organiseert ze reizen naar Iran en heeft ze haar eigen cateringbedrijf.

Bekijk Catering site

Wat doet Mahnaz nog meer?

Gaat het u niet om zaken, maar wilt u misschien een onvergetelijke vakantie in de betoverende wereld van het oude Perzië en wilt u Iran eens leren kennen van een heel andere kant? Wij nemen u graag bij de hand en helpen u verder op een betrouwbare en efficiënte manier. Indien gewenst zorgen wij voor de kleinste details. Bij Mahnaz bent u verzekerd van een geslaagde en zorgeloze tijd in de mystieke wereld van het Midden- Oosten.

Reisarrangementen

Mahnaz.nl: Een brug tussen twee werelden

Gisteravond, terwijl ik naar de hemel staarde en de aanblik van de sterren mij overweldigde, klonk er een lied in mijn hart. Toen wist ik weer wat geluk was.

(Vrij vertaald naar een gedicht van Hafiz van Perzië)

Maak een afspraak