Op vakantie of op reis naar Iran:
Mahnaz regelt het voor u

Op vakantie naar het mysterieuze, sprookjesachtige oude Perzië? Er gaat een wereld van schoonheid voor u open. Of u moet op zakenreis naar het moderne Iran en u wilt er graag verzekerd van zijn dat alle details goed geregeld zijn en dat u op tijd op de juiste bestemming zult aankomen?
Mahnaz is uw betrouwbare tussenpersoon en kan u volledig ontzorgen. Uw vakantie of zakenreis in Iran wordt zo een onvergetelijke ervaring.

Een stevige en betrouwbare brug tussen twee werelden

Heeft u vragen voor Mahnaz?

Mail Mahnaz

Of bel Mahnaz op 06 17911118

Bent u geïnteresseerd in een culturele en unieke reis naar het authentieke Perzie

Dan kan ik veel voor u betekenen. In samenwerking met Persintravel kunnen we een onvergetelijke reis voor u verzorgen.
Perzie is een bijzonder land vol culturele schatten en oogverblindend landschap, bewoont door uiteerst vriendelijke bevolking, kortom een feest om naar toe te gaan.

Mahnaz is een doorgewinterde en uiterst betrouwbare gastvrouw en in overleg kan zij optreden als gids en tolk tijdens uw vakantie.
Ook voor zakelijke reizigers kan Mahnaz.nl het een en ander betekenen op het vlak van in- en export naar Iran.

Waarom Mahnaz als u naar Iran wilt reizen?

  • Wij regelen alles voor u, precies zoals u dat wilt

  • Wij hebben oog voor de kleinste details

  • Groot netwerk van contacten

  • Gedegen kennis van het land (Natuur, kunstschatten, toeristische trekpleisters)

  • Grote groepsreizen mogelijk

Maak kennis met de onbaatzuchtige gastvrijheid van Iran

Het oude Perzië zal u verbazen met haar wonderlijke schoonheid. Als u een bazaar bezoekt of het oude stadsgedeelte van Teheran, waant u zich al snel zo’n 2500 jaar terug in de geschiedenis. Eeuwenoude kleurrijk betegelde paleizen en moskeeën fluisteren u hun waarachtige geheimen toe en ondanks het feit dat de oude Perzische cultuur zo anders is dan de Nederlandse zult u zich erg welkom voelen en overal gastvrij ontvangen worden.

Maar er is meer dan alleen de dromerige wereld van het oude Perzië. Ook het nieuwe en moderne Iran zal u zeker verbazen.

De overweldigende schoonheid van de natuur

De vruchtbare kustregio, met haar rijstvelden, thee- en tabakplantages en boomgaarden vol granaatappelbomen zijn een oase van rust. Maar ook het bergachtige binnenland, met uitgestrekte droge hoogvlakten en zand- en zoutwoestijnen zijn een waar spektakel voor het oog.

Mahnaz uw partner voor vakantie of reizen naar Iran

Wij helpen u graag verder. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij gaan graag voor u aan de slag. Voor al uw reizen en/of vakanties in Iran bent u bij ons van harte welkom.

Maak een afspraak