Mahnaz helpt u bij het zaken doen in Iran

Zaken doen in Iran? Zo moeilijk hoeft dat niet te zijn, vooral niet nadat de opgelegde sancties tegen Iran in 2016 verlicht zijn en de handelsbetrekkingen met Iran hervat kunnen worden. Over het algemeen zijn buitenlandse producten erg geliefd in Iran en daarbij is het zeker niet onbelangrijk dat Nederland een uitstekende naam heeft. Nederlandse producten worden over het algemeen bestempeld als betrouwbaar, iets dat het zaken doen met Iran een stuk makkelijker maakt en deuren makkelijk opent.

Toch stapt niemand zomaar een onbekende wereld binnen zonder een gedegen voorbereiding en kennis, en dat is de kracht van Mahnaz.

Wij nemen u graag bij de hand en helpen u bij het opzetten van succesvolle zakencontacten.

Een stevige en betrouwbare brug tussen twee werelden

Heeft u vragen voor Mahnaz?

Mail Mahnaz

Of bel Mahnaz op 06 17911118

Mahnaz heeft:

  • Veel ervaring als intermediair bij succesvol afgesloten projecten

  • Gedegen kennis van beide culturen

  • De mogelijkheid om op te treden als tolk of vertaler

  • Uitgebreid netwerk van contacten

  • Kennis van de Iranese markt

Waarom Mahnaz voor het zaken doen met Iran?

Iran is met meer dan 80 miljoen inwoners een van de grotere markten ter wereld en is in omvang de tweede economie van de regio. Daar zit muziek in. Maar vanzelfsprekend zitten er nogal wat haken en ogen aan het succesvol zaken doen met Iran. Mahnaz wil graag een brug slaan tussen twee zo verschillende werelden zodat u veilig en succesvol kunt ondernemen.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd of zoekt u een intermediair die handelend voor u kan optreden bij het zaken doen met Iran? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij nemen uitgebreid de tijd voor uw project en bespreken met u de beste mogelijkheden.

Maak een afspraak